Welkom op de website van Rob Soutendijk.

foto-rob-soutendijk

Hallo, leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn website te bekijken. Ik heb een website om mijn boek(en) te laten zien en om je deelgenoot te maken van mijn andere hobby: modelspoorbouw. Ik hoop dat daar binnenkort uitbreiding van komt.

Ik ben nu gepensioneerd. Na een druk leven als onderwijzer in het lager onderwijs. Later werd dat leraar aan het basisonderwijs genoemd. Deze omslag heb ik zeer bewust meegemaakt. Na wat omzwervingen in o.m. het onroerend goed, ben ik leraar Engels geworden. Na enige jaren is ons gezin naar Oostenrijk geëmigreerd. Na 8 jaar zijn we weer terug in Nederland.

Ik ben enige jaren geleden gaan schrijven. Heb een aantal korte verhalen geschreven, daarna voorleesverhaaltjes voor jonge kinderen en vervolgens een boek voor jeugd van ca. 10 tot 13 jaar: “Het geheimzinnige perkament”. 

Nu dan ook mijn boek “Te mooi om waar te zijn”. Het wedervaren van Daan en Maayke met hun kinderen Jesse en Lotte, op avontuur in Oostenrijk. Want een avontuur werd het! Na het verlies van zijn baan droomde Daan steeds vaker over emigreren. Na veel overleg met Maayke en de kinderen besluiten ze de stap te zetten. Het is een geromantiseerd relaas van hun belevenissen zoals ik die van anderen heb gehoord en van die van mijn eigen gezin. Ik hoop dat veel mensen die plannen hebben om te gaan emigreren er iets aan hebben. En het ook nog eens een leuk boek vinden om te lezen.

     

Het zou heel leuk zijn als je mijn boek zou willen lezen. Dat kan natuurlijk. Bestellen kan via mijn e-mail: robsoutendijk@gmail.com. Het boek is in bewerking. Ik laat weten wanneer alles weer klaar is.

“Het geheimzinnige perkament” is klaar en ligt bij de drukker. Ook dit boek wordt opnieuw bewerkt en komt binnenkort in een geheel nieuwe versie op de markt.

Tom en Marjolein beleven onvoorstelbare avonturen om het dorp en de eeuwenoude boom op het marktplein te redden. Het is een verhaal voor jeugd van ongeveer 10 tot 12 à 13 jaar. Op de pagina van het perkament staat meer informatie.

Rob